Lindy 21150 Notebook Sikkerhetskabel | Beskytt din bærbare PC Lindy 21150 Notebook Sikkerhetskabel | Beskytt din bærbare PC Lindy 21150 Notebook Sikkerhetskabel | Beskytt din bærbare PC Lindy 21150 Notebook Sikkerhetskabel | Beskytt din bærbare PC Lindy 21150 Notebook Sikkerhetskabel | Beskytt din bærbare PC

Lindy Sikkerhetsskabel - 2 m m/Lås

Notebook 2 nøkler

Varenr: 21150
263,00
Logg inn for å se dine nettopriser.Ikke kunde enda? Søk her.
-+
Utsolgt (8 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSpesifikasjonerLenker og Dokumenter
Beskrivelse

Serial Notebook Security Cable

 

Beskytte din bærbare PC eller andre verdifulle enheter mot tyveri med Lindy Notebook Sikkerhetskabel. Denne kraftige kabelen er designet for å gi maksimal sikkerhet og trygghet både på kontoret, i offentlige miljøer og når du er på farten.

 

Robust design for optimal sikkerhet

Sikkerhetskabelen er laget av galvanisert stål som gjør den ekstremt slitesterk og vanskelig å kutte. Kabelen festes enkelt til din bærbare datamaskin eller annen enhet via en universell sikkerhetsspor, noe som gir en solid beskyttelse mot tyveri.

 

Brukervennlig låsesystem

Lindy 21150 er utstyrt med et brukervennlig nøkkellåssystem. Dette sikrer rask og enkel tilkobling til enheter med sikkerhetsspor, noe som gjør det enkelt å sikre enheten din uten kompliserte oppsett.

 

Perfekt for kontorer, hoteller og konferanser

Enten du jobber på kontoret, i et konferansesenter eller er på reise, gir denne sikkerhetskabelen den nødvendige tryggheten ved å sikre enheten din på en profesjonell og diskret måte. Kabelens lengde gjør det enkelt å feste enheten til stasjonære objekter, som skrivebord eller møbler.

 

Lett og portabel

Selv om kabelen er solid og kraftig, er den også lett og enkel å ta med seg, noe som gjør den ideell for forretningsreiser og daglig bruk.

Spesifikasjoner

Cable Construction

Length: 2m (6.56ft)
Cable Material: Steel wire coated transparent black PVC
Miscellaneous

Packaging Type: Polybag
Warranty (Years): 2
Product Compliance: RoHS, REACH, & California Proposition 65

Lenker og Dokumenter