Hvordan kontrollere Pearl?
• Via Pearls innebygde skjerm for grunnleggende konfigurasjon, kontroll og live-switching
• Bruk det nettbaserte administrasjonspanelet for dypere konfigurasjon og kontroll
• Med Epiphan Live, et mobiloptimalisert grensesnitt ideelt for live-switching og overvåking på nettbrett eller i en nettleser
• Bruk av Epiphan Cloud for ekstern tilgang, konfigurasjon og kontroll
Hvilket alternativ som er best vil avhenge av hvor nær systemet produksjonsteam er. Hvis Pearl er i nærheten, kan den innebygde skjermen fungere som en sikkerhetsmonitor for øyeblikkelig verifisering av video- og lydkilder.
Streaming av innholdet ditt
De fleste innholdsnettverk (CDN) spesifiserer hvilke innstillinger som skal brukes for best resultat. Du kan enkelt finne disse på Google med et søkeord som “YouTube encoding settings.”
Med Pearl kan du til og med streame til flere destinasjoner samtidig. Bare sørg for å konfigurere hver stream separat, basert på de anbefalte kodingsinnstillingene for destinasjons-CDN.
Lagre opptakene dine
Selv for live-produksjoner er det god praksis å gjøre opptak. Pearl har mer enn nok prosessorkraft til dette.
Når det gjelder lagring av opptakene dine, har du flere alternativer med Pearl:
• Intern SSD (Pearl-2) eller SD-kort (Pearl Mini)
• Tilkoblet USB-stasjon
• Lokal server eller nettverkstilkoblet lagringsenhet
• Automatisk opplasting til Panopto, Kaltura eller YuJa via direkte integrasjon
Opprette innholdet ditt
Ingen produsent på stedet? Ikke noe problem.
Epiphan Cloud gjør det enkelt å få tilgang til og betjene Pearl-systemer fra ethvert sted – ingen VPN eller nettverkstunneler kreves.
Resultater du kan stole på
Med ditt eget videostudio kan du skape et engasjerende videoinnhold av høy kvalitet. Du trenger ikke lete rundt for å leie en produksjonsplass. Du trenger ikke bruke tid på oppsett eller nedrigging. Med et allsidig og pålitelig Pearl-system i hjertet av studioet ditt, kan du regne med flotte resultater enten du produserer et webinar, en treningsvideo eller en produktlansering.