KDS-7: Sømløs AV-distribusjon for krevende maritime miljøer

Kontrollrommet er hjertet av ethvert skip eller maritimt anlegg. Operatørene må ha full tilgang til og kontroll over alle nødvendige kilder og skjermer for å kunne utføre oppgavene sine effektivt og sikkert. I disse komplekse miljøene er det avgjørende med en skjermstyringsløsning som kan håndtere flere kilder og skjermer samtidig, og som også er pålitelig og enkel å bruke.

En av de mest populære skjermstyringsløsningene for maritime miljøer er AV-over-IP-løsninger.
AV-over-IP-løsninger gir operatørene tilgang til alle nødvendige kilder og skjermer over en IP-basert infrastruktur, og gir dermed en fleksibel og pålitelig løsning som kan skaleres og tilpasses etter behov.

Optimalisering av kilder og skjermdeling med KDS-7

En spesifikk AV-over-IP-løsning som har vist seg å være en pålitelig og effektiv løsning for skjermstyring i maritime miljøer er Kramers KDS-7. KDS-7 gir operatørene mulighet til å raskt og enkelt koble til og dele flere kilder, inkludert kartplottere, radarer, sonar og CCTV-kameraer, samtidig som de kan dele skjermer. Med støtte for flere skjermvisninger kan flere operatører se de samme kildene samtidig, noe som øker samarbeidet og sikkerheten.

 

TA KONTAKT